Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno nisu gluplji i nesposobniji ljudi bili na celu velikih europskih drzava a tako i Amerike. Biden je senilni starac s kojim ocito manipulisu kako hoce oni koji upravljaju iz sjene. I sve to se prelijeva na ove glupane u EU. Kao da 5-6 neracionalnih debila upravlja svijetom iz sjene, neka opasna agenda je na pomolu jer svijet svaki dan sve vise ide u neku stvar.
Makron i njegova nana ce unisti francusku
Počiva li kakva odgovornost za ovo stanje u svijetu na vašem božanstvu, PVC malom Velikom orku koji sjedi u Kremlju, središtu Mordora? Kod vas mikro i malorusa sva priča počiva na "ljudima iz sjene, ravnoj zemlji, agendama, ljudima gušterima" i sl
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evropa su "Ko rogovi u vreći" a hoće kao fol neku autonomiju.Dvije države misle jedno, tri sasvim suprotno, četiri se ne mogu nikako usaglasiti........ i tako je stalno.Bez jedinstva nema autonomije
Taj rad je u BiH preko Schmidta, iza kojeg su Ameri i Briti, a Švabe baš i ne, ali moraju reć da podržavaju. Mada tu sam Macron i nema nešto protiv.
Podjela svjeta se ponovo vraca. To je odma bilo jasno. Cim je Rusija napala Ukrainu. Zato je Evropa bila u soku neko vrijeme iz pocetka, sada ide isto kao za vrijeme hladnog rata. Svjet ce se opet naoruzavati, ekonomija ce se vracati iz Rusije i Kine. Zato ce mo mi po Balkana profitirati, barem oni koji budu na strani EU/SAD. Sve vise fabrika ce ovi preseljavati na Balkan.
Da je na Evropi mi bi nestali!
Zapadnjacki LGBT ekstremisti žele da svaka zemlja sluša njihova naredjenja.Medju njima je i BIH odavno samo sto se ne pita za stav.
novi svjetski poredak i borba za preživljavanje nam se sprema
Osim prema Rusiji mali Berlinski zid postojat će na granicama Bosne, Srbije i možda Makedonije prema EU. To smo si sami skuhali.
Zasto bi postojao na nasim granicama? 🤣 Ne paranoisi
Uglavnom, sve je to prekomplikovano za naše naivne mozgiće. Ostvaruje se nekakva agenda, scenario velikih sila o preslagivanju zona utjecaja, gdje su ljudski životi jako jeftini.
Pankada vidis da se Iran i SA mire, Rusija i Kina učvrscavaju, Brazil i Kina šuruju, Indija sa svima okolo, onda znaš da nesto nije OK! EU se je srozala sa ovim ratom u Ukrajini, a ista niti je članica EU, niti NATO-a! Svi rade restrikcije zbog rata, a to ubija običnog potrošača, a ne sitog političara.
Ako skines američke naočale vidiš da je Brexit direktan napad amera na EU. Plansko miniranje Minskog sporazuma preko Zelenskog sa adresom u londonu je direktno pristavljanje rata u Europi. Miniranje al bukvalno najvećeg eu plinovoda uradise ameri. Pa čak i sitne stvari ko miniranje EU Briselskog sporazuma albanaca i srba. AmerikaEnglezi su odavno u sukobu sa Europljanima. EU članice iz SSSR su talasika
Uglavnom da rusi ne napadoše Ukrajinu NATO bi se brzo raspao. Ovako on odjednom ima svrhu a u suštini ameri kontrolišu Evropu preko ovog saveza. Valja kupiti oružje od USA.
Oslobodise li se oni sami ili ih ta ista Amerika spašavala u 2 sv. ratu. A oni nedugo potom nastavili propalu imperijalnu politiku u Africi. Francuzi su nebitni jedino to sto Njemci I dalje ne žele da preuzmu odgovornost pa oni tu uskaču kao nekakva zamjena. A on bi autonomiju da istoku naredjuju Rusi
brate ovih novinara na pripravnickom... berlinski zid.. covjece. Sta pricas?
Bitnijie od minskih polja i elektricne zice koju grade Poljska i Finska spram KGBstana jeste odvajanje europske privrede od gulagZemlje. Samo svabe ove godine otvaraju tri dodatna LNG terminala, ostatak europe prati, iz Rusije su izasle sve vodece zapadane firme - komunikacija sa KGBolosem je svedena na gledanje preko nisana - HVALA PUTLERU !
https://epoha.com.hr/2022/09/15/poznata-lijecnica-o-mladim-liderima-klausa-schwaba-nije-li-napokon-vrijeme-da-ih-optuzimo-za-izdaju/
Klix kasni godinu dana - Poljaci, Estonci, Latvijci su vec naveliko granice prema KGBstanu zastitili minskim poljima, elektricnom zicom i slicnim mjerama. Znaju oni sta je KGBolos iz prve ruke