Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo rokaj
Više četnika na klixu nego na četničkim portalima.
okupiš papke oko sebe i nafuraš ih da treba nekoga ubiti zato jer podržava LGTB ili vjeruje u drugog boga...razmišljaju prema istim premisama kao naše istočno verujuće komšije!
evo ja sam Musliman ali sam za Rusiju i ove stavove koje i ovaj komadant zastupa.Evropa ima iskrivljene vrijednosti.Zapad je najvece zlo koje nas moze zadesiti(ili nas je vrc zadesilo).Molim Allaha da nas sacuva tih iskusenja.
A vi silujete koze po Čećeniji.Kozojebi idete da ubijate ljude u drugoj državi vratiće vam se to.
pa u pravu su, ša se čudite? :(
Mislim da trebate krenuti od Berlina, Amsterdama, New Yorka, Londona…pogresna lokacija vam je Ukrajina. Sve u svemu, borite se za vlastitu neovisnost i ocepljenje, kao sto su se borili vasi predhodnici, cecenski lavovi. Kada dobijete vlastiti rat, onda se bavite tudjim avlijama.
Nije klixe to bizarno ovim homofobnim trogloditima u komentarima. To su sve vjernici koji okolo hodaju punih usta ajeta i evanđelja, ali bi ubili u najgorim mukama sve koji žele da žive život na svoj način.
U Rusiji više gej omladine nego u Ukrajini, pogotove ove tiktok generacije, al hajd, to se moze ignorisati kad primaš miliarde iz Moskve jel tako čiča Kadirov?
Auuuu, veliki udarac i problem za nargila-komentatore: koga podržati?
Kaze dnovinar (citiram): "Već je prežvakana priča o "denacifikaciji"" https://www.zenger.news/2022/05/23/video-ink-redible-truth-russia-forces-captured-ukrainian-troops-to-show-off-their-nazi-tattoos/
Iako nisam na njihovoj strani, kada je u pitanju vjera i tradicija tu je ipak djelimično u pravu.
Vjera i tradicija se sprovodi u vlastitoj državi, a ne tenkovima u tuđoj.
Idioti, ne podržavam rat, nego govorim da su djelimično u pravu u smislu da se na istoku više drži do vjere i tradicije nego na zapadu. A rat svakako ne podržavam. A ti koji psuješ, najedi se govana, jer bolje i ne zaslužuješ i ti i oni koji ti lajkaju komentar.
ali kad tekta s londona posalje pare vole gej parade
@ImalSkupocePelceri Kakvih 200 ili 300 miliona pusti se svetosavske mitomanije. Rusija ima 144 miliona stanovnika od toka oko 40 miliona pripada etničkim manjinama. izmedju 25 i 30 miliona muslimana.
Back je putine da se svi ugriju
Brani ti svoju Čečeniju i Rusiju,a pusti pošteni narod u Ukrajini,3bo ti satanista oca