Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OUR PROPHET OUR HONOUR :)
A te druge muslimane, ko li je stvorio?????Zamisli nemaju ništa protiv Izraela i amerike već samo protiv muslimana koje su kao oni protekfirili da su vaki naki heheheheheheh
@Mustafa da slijedim primjer Poslanika i njegove objave:"Zlo dobrim uzvrati, pa će ti dušmanin tvoj odjednom prisni prijatelj postati." (Fussilet, 34.), Prijatelju moj bujrum na kahvu i lokum? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ALLAHU EKBER!
Često i ovi potpale demokrati sa slobodom govora...
costigan kako ce biti our honour, our prophet kada divljaci pale, ruse u njegovo ime, u njegovo ime ubijaju ljude...da je kojim slucajem ziv bio bi uzasnut zlodjelima koja se cine u negovu "zastitu"...
tagut Kadirov, ruska marioneta, dozvolio masovno okupljanje?! to bi mu se lahko moglo o glavu obiti ...
što nas ima mašAllah!!!!!!
TadjMahala, pametujes i skrabas a neznas sta skrabas. Hajvanu, Muhamed nije prorok. Muhamed alejhiselam je Poslanik.
Ja budalastine braco moja
Najbolju izjavu je dao Papa Franjo : sve ima svoje granice ! Mora se ipak postovati tudje .. Ali treba biti i sa jedne i sa druge strane.
Da huso slazem se :) kazem upravo da postoji umjerenost
Hahahah klix izbrisao temu, moje i nase komentare :))))), pa jasno je da ste katolicki portal sto krijete, balije sve jedno vole sve sto nije muslimansko :)
Brateee, vidiš čime se bave. :D
Ma klix je to, ne znam sto mi ih bi zao u vezi onog pretresanja. Trebali su klix unistit u tolikoj mjeri da ovi lijevi i divlji portali budu pojam za jedan takav portal kao sto je klixtoris.
Šta ima novo? Jelo Kebo predao novu dokumentaciju? Ništa nam ne pišu.
Bit će ovoga sve više i više...
Ne valja biti francuskinja pa cak ni pravoslavka u Ceceniju xD ima da me ubiju dva puta za osvetu !
....ne mora bit, znaš onu "triput oko džamije":)))
Ma samo kazem da ne mogu vise nigdje ici zbog karikature, divljaci iz afrike recimo napadaju sve francuske ambasade i krscane zbog karikature. Cijeli arapski svijet protestuje protiv nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...sad će novi paradoks, podrška rusima...dribla vas kako ko stigne, a vi se gubite ko pilići u magli...i onda sam ja vaki-naki...ajd, nek bude...
....jbg commie. ti vazda na razmeđu:)))
joj comie ti si se ubio za političara, uvijek odmjeren hehehehe, pa vidiš da veliki driblaju sve, tako mi komentarišemo od situacije do situacije, ako nisam u pravu reci ti meni slijedeće: Zašto zapad ne uvede demokratiju tamo gdje je najneophodnija za ljude, Sjevernu Koreju????????? Mislim da su ljudi prije dolaska amera bolje živjeli i u afganistanu, i iraku, siriji, libiji itd nego u S. Koreji
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...a kažu čečeni teroristi:))
....nema valjda, samo alahu ekber:)))
za ove minusaše....nikada nisam čuo da muslimani kažu:"alahu ekber valjda" već "alahu ekber", a ako vi jeste onda mi objasnite to:)))