Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nase izbjeglice u turskoj su bile u satorima kao zadnja stoka u toku rata u bih,tako da nisam baa siguran u njihove dobre namjere
Sta mislis kako je bilo nasim izbjeglicama u Hrvatskoj. U Sibeniku na jednom otoku su nase drzali na hladnoj buri u decembru da se zalede i mucili i izgladnjivali ih. Toliko o Franjinoj gostoljubivosti.
da vidimo sta Ameri na ovo reci turci igraju trostruku igru zavrsit ce ko sirija ili libija
cirkus na bliskom istoku se nastavlja
Turci, sad ste na_ebali jer se mjesate u planove velikog gazde. Nemate vi sta tamo traziti. Odgovor na ovu nekontroliranu akciju, kao clan NATO-a moras se drzati pravila, ce biti da Kurdi sad lagano mogu krenuti na granicu s Turskom i spojiti teritorije na sjeveru Iraka i Sirije. Ovaj Erdogan stvarno nece da slusa.
Hoces li ti ici ratovati protiv Erdogana pa da popusis ko 1389 na Kosovu polju. Boli Erdogana neka stvar za tobom i tvojim misljenjem. To je covjek koji obara ruske migove pa kasnije ga Putin moli oko Sirije da se spasi Asadov rezim. Treba pomoci Kataru, oni su ovaj put u pravu a Saudijska Arabija nije u pravu. Iran i Turska vode odgovornu muslimansku politiku, a evo vidim i Katar isto. I Egipat bi bio dobar da je Muslimansko brastvo na vlasti a ne faraonska antisilamska vojna hunta
Glupo razmisljanje. Zar stvarno mislis da ovo nije uradjeno u najtjesnjoj saradnji sa U:S: department of state??? Trebao bi procitati sta Brzezinski kaze o tome. Tacnije, sta je rekao. Uz to trebas imati na umu da se sve sto je rekao i obistinilo. Lik je bio zmija, ali se u dugorocne ciljeve svoje zemlje razumio kao malo ko prije njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan otkazuje poslusnost izraelskom lobiju. Sledece sta se desava kurdi dobijaju oruzije i rat se seli u tursku. Bice slicno ko u ukrajni.
Donbas i Krim niko nije priznao. Rusija kao vjestacka drzava se uvijek na silu sirila. Jos kad je bila sama Moskva ubijali su svoje pravoslavce u Nivzi Novgorodu (danasnji St Petersburg), Vladimiru i drugim vazalima. Tada je Krim bio islamski, odnosno Krimski Sultanat. Pravoslavlja s glave nije bilo na Krimu. To je tartarska islamska zemlja, a ne neka Putinova ruska prcija
Kakvi li bi komentari bili da je ovo Amerika uradila, hmm...