Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce tek genocid da bude, ta ne ustaje iz kreveta ispod 5000 zaklanih. Jadan taj svijet u Siriji, kako samo veoma poznat scenario pali.
Nije ona bez razloga dovedena na tu funkciju....ima već iskustva u bosni kako izjednačiti krivnju izmedu terorista i stranih plaćenika i legalnih vladinih snaga taj scenari čeka i siriju ako se ne uspiju oduprijeti vanjskoj agresiji.
Ma je.em vam mamicu.....tako ste \"istrazivali\" i u BiH 4 godine dok su ceta.lji harali po Bosni....fujjjj
GDJE SE GOD K.R.V LIJE TU SU ISTI DEMONI I VAMPIRI PRISUTNI PA I OVA DEMOSKA KUJA...MALO JOJ BILO K.R.V.I U BiH PA ODE DA LOČE U SIRIJU...PROKLETI REPTIL...
Sirijci n a h e b a l i ste. Asad ce vas genocidisat ,a Karla ce sakriti dokaze.
carla del ponte je srpkinja porijeklom, za to je i radila svo vrijeme za fasisticku i genocidnu srbiju !
na ovom svijetu kao da je svega nekoliko ludi Uvijek iste face
vec vidim Basara na klupi u Hagu ! tamo je Siitskom zlocincu i mjesto!
Assadu treba Turska pokazati gdje je problem kad se ponasas necivilizirano prema civilima u doba informatike.