Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"On je istakao kako Velika Britanija želi reformisanu Evropu i "najbolje iz oba svijeta" da bi Velika Britanija mogla imati pristup jedinstvenom evropskom tržištu bez prepuštanja kontrole nad granicama Briselu. " Znači da zaključim : Kada treba uzimati od Evrope vi bi uzimali, a kada treba davati vi to ne biste. Pa bolje da izađete iz EU licemjeri britanski imperijalistički kada ne shvate ideju evropskog jedinstva i ravnopravnosti. Aj mrš.
Tako je to kad si imperija. Uzmeš sve a ne daš ništa, sem ako ono baš moraš, a tad daš taman minimalno kolko moraš.
Slazem se ,licemjeri su kao i ostatak evrope,ali se ne slazem da je evropa jedinstvena i ravnopravna,to su pokazali i dokazali kad je u pitanju izbjeglicka kriza,a sto se tice ograda koje se grade sirom regiona i zatvaranje granica,jer upravo to evropa i misli ali ne pokazuje da ne bih ispala to sto jeste u ocima javnosti i cijelog svijeta..
Izadjite Englezi,Bosnje ce vas zameniti,kakva je to Unija bez Bosne lol
Kamerone-I TATA BI SINE!!!
Ko ne vidi da je vrlo blizu raspad Evrope neka ide ljekaru.
a to su britanci u EU?
ovom mora da je dodik nesto u rodu. Kom je ikad bilo bolje kad se neki raspad desio
"želim da ljudi uplaćuju sredstva u sistem socijalne zaštite prije nego što ih budu koristili" apsoultno se slažem s njim..
Idite vise,niko nece plakati.
Idite u Ameriku.
pa iziđite ko vas jebe, nama je NJemačka sasvim dovoljna
Kamerunu, ko ne zna vas hEngleze, pomislio bi da imate i ljudskosti u sebi!