Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uskoro... :)
Najgore što su aktivisti ISIL-a učinili je ovo sa javnim egzekucijama i to im ama baš niko neće tolerirati..., mislim bar je to jasno. Prerezati grlo čovjeku, krivom samo radi toga što je sa zapada, neki jad novinar ili humanitarna budala, pokidati mu tetive vrata do kićme, i pritom mu držati glavu i zatvorena usta da mu krv iz njih ne špricne po sadisti, koljaču u 21 vijeku je vrh zla kojem definitivno, ali definitivno treba stati u kraj. ISIL je prešao sve mjere i ovo se tim ljudima zaklonjenim iza islama ne smije i ne može tolerirati.
Camerone nemas ti jado ni autoriteta ni snage... Amerika i NATO su pokazali da su slabi i da nemaju nikakvog rjesenja. Zamolite prave svjetske velesile Kinu i Rusiju da se umjesaju i taj ISIL ce biti zbrisan u roku 24 sata...
Rusija (SSSR) je tako pomela Afganistan za par dana? Nije to tako jednostavno moj građanine...
cafirski zapad nam se opet totalno izgubio ... izleda da ce sada pomagati i Sije-Rafidije u borbi protiv muslimana. Nema veze, opet im ni to nece pomoci u borbi protiv islama ! Allah je najveci !
Dok oni poprave sve što su zasrali na Bliskom Istoku i sjevernoj Africi, Iran će napraviti pet atomskih bombi i spustiti čovjeka na Mars.
ma vidi ti kako ono prijeti prstićem :-)