Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i šta je g.o.v.nari bilo kad ste se probudili ??? Pa jedina nacija na ovom svijetu koja je upotrijebila nuklearno oruzje protiv druge nacije je AMERIKA ( ista mraka su i ovi britanci)!!! Kako to da oni sada pricaju nesto o tome ko smije posjedovati nuklearno oruzje a ko ne. Ovo je licemjerje neviđeno u univerzumu cccc
Ovaj samo malo viri iz g u z i c e Netanjahuu i Obami ... Tek roliko da se zna da je tu ...
Ista prica I scenario kao sa Irakom,jedino sto ce im Iran dati k u r a c. umijesto dalekometnih raketa
IRAN PRAVI RAKETU A VI STE TO DAVNO NAPRAVILI I GAĐATE SA TIM KOGA VI ŽELITE. A KAD VAM SE NEKO USPROTIVI ONDA SE BOJITE. DA BOGDA ON NAPRAVIO TU RAKETU I NUKLEARNU BOMBU. VISE ĆE BITI MIRA U SVIJETU U NEĆETE NAPADATI ZEMLJE KAKO VAM SE SVIDI.
Ovi o iranskim raketama ko četopartizani o \'vehabijama\', trabunja li trabunja, a budala nikad ne fali...
hahahahahah kako su ovi nanijetili da napadnu pa toje nemoguce kako se ljudi pumpaju ovim nebulozama pa to je nevjerovatno i prpremaju za napad.Neznam vise sta nece izmisliti.Na kraju ce reci da Iran sprema napad na USA.
Napadom na Iran ameri finaisraju svoj deficitit. Posljedica rata će biti rast cijena nafte, šta mislite ko ima velike rezerve nafte koja je godina uzimana sa bliskog istoka u posljednjem ratu. Nakon što proju svu naftu, objaviće kao za Irak izvinite CIA je pogrješila Iran nema nuklearnu bombu. fuj
Daj vise ne s.e.r.i.t.e sve ce nas pobiti kako su krenuli sa izjavama, raja ovo je OBMANA CUVAJMO SE, nikad oni jedni druge nece napasti
docicete i vi nared i na vas ce neko imati priliku da intervenise ,i da vas bombarduje otom potom.
vidi zidovskih pudlica...jelo ovo vracanje za pomoc u II svj. ratu kad su zidovi uvukli amere u rat za vas:)))
Pola naroda bi vjerovalo da si rekao da su već pogodili Britaniju. Drugu polovicu ćeš morati suzavcem ubjediti.
baš si ispao THE d.e.b.i.l
Aha i ovog smo cekali da bubne neku glupst da ce ih iran pogodit nekom raketom sa Marsa itd. i da sada imaju i britanci razloga da napadnu. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Ovakvo lozenje naroda je isto bilo sa Sadamom, pa na kraju sve laz ispade. To sto Britanija ima atomske bombe i rakete kojima moze gadjati Iran, to je ok, ali kad Iran stremi ka istome, treba ih unistiti, jer pobogu oni su neodgovorni divljaci. Ovakva retorika od strane najpoganije nacije na svijetu, koja je pod svojim ropstvom drzala cetvrtinu povrsine planete i trecinu stanovnistva, zaista iskazuje ludilo zapadnih vodja.
kako su kapitalisticka .g.o.v.n.a.providna....pa napadnite vise sta lazete tu svaki dan
Jedan dobar opsti nuklearni rat je ono sto narodu sad treba. Ako ga to ne smiri nista nece.
Da je Bogdom hoće napravit i poslat jednu u carstvo zla zvano Velika Britanija, prvi bih bio presretan da pobije ove pse rata.