Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece,nece,usrali ste gace od Putalja....
PAmetno premijeru,zasto bi skidali Asada ,i od Sirije pravili Libiju ili Irak,gdje danas vladaju radikalni Islamisti i Isil. Pustite Ruse truhle neka ratuju za vas,i vi i Ameri,neka bombarduju sami pobunjenike,zasto vi morate ucestvovati u tome,Rusi su vec odavno AMericke marionete,samo to jos slabo ko shvata.
Turska je pocinila brojne genocide nad pravoslavnim narodima a Bosnjaci podrzavaju genocidnu Tursku!
Svi peru ruke od Erdogana i Turaka,turskoj se spremaju crni dani,ovo joj nije trebalo.Mnogo su se Turci osilili,sad je vreme da se dovedu u red.
Moj Cameron ne sme vise niko, jer eno S400 na Sirijskoj granici. Ko preleti pada ka soko sivi.
Jos neki mali incident, rat ce planuti samo tako...
Ma samo kazem u slucaju neceg slicnog, ne bih garantovo da ce reakcije biti iste...Ma ko je lud da bi voleo rat, ali svi su nesto nervozni, i vise nemogu pohvatati ko je ko...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma vi ste mirotvorci. Ne treba spominjati ni Falklandsko otocje, sesnest milja udaljeno od UKa, a sest metara od Argentine, ti vidis da je to od engleza taj otocic.
sta mai pervan haha :D