Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezveze lupate. situacija sa skotskom nije ni blizu onakva kakvim vi to na balkanu zamisljate. skotska vec ima svoj parlament, gdje donose zakone za skotsku. nisu svi zakoni isti u skotskoj i ostatku UK. skotska ima i svoje novcanice (koje su vezane za funtu i iste vrijednosti). sta znaci nezavisnost skotske? to ne zna ni alex salmond. vojska ce ostati vojska UK. valuta ce ostati vezana za funtu, jer evropa ne zeli da slepa skotsku, a skotska realno ne moze imati svoju free-floating valutu. granica ce i dalje biti propusna - nepostojeca. pasosi ce ostati UK, kao sto su i bili. skotska vec ima svoje sportske reprezentacija i zastavu. sta ce nezavisnost jos donijeti? alex salmond, kralj skotske?
Jest Gospon Kameron,vi ste jaci i sigurniji sa Skotima -u to ne sumnjam., ali Skoti zele samostalnost. Sta kazes za nas Srbe iz R.S.-posto nam krojis sudbinu ? Je li R.S. u zajednici sa M-H jaca i sigurnija ? E ,moj Gospon -ne pravi se Bosnjak,pravi se Englez. Srbima odlazi 50%snage na borbu sa Bosnjacima,i isto toliko sigurnosti.Zato dozvoli i Srbima u BiH-referendum-,jer ti sa Amerima upravljas Evropom i BiH.
a jjj... \"Premijeri Engleske i Škotske David Cameron i Alex Salmond...\", već ih odcijepiste. Cameron je premijer ujedinjenog kraljevstva novinari dragi moji. ovo me podsjeća na kad sbijanci i ovi naši iz bl kažu \"naše dvije države\"