Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesil jahao krmaču ili si kao kalsični srbin bježao traktorom tokom traktorijade..help majčica rusija, nas i rusa dvesto miliona! ceo svet je protiv nas serba..kosovo je srce srbije...pljuc pljuc hrak pljuc !
Ostrvo je bogato naftom, prema tome sve vam je jasno.
Vidite kako civilizovan covek podjednako zali svoje vojnike i neprijateljske.A ne ko muje kad osvoje neki grad i pobiju sve zivo , onda je to oslobodjenje.A kad Srbi pobede i osvoje neki grad onda muje cvile Heljp Baznija djenosaajd!
classic imperial bullshit [2x]
@ commi Sta ima Imperijalizam, ne znas ni gdje je to. Vecina stanovnistva Englezi i imaju svoju autonomiju. Jel to trebaju da predaju vlast nekim Argentincima kojima je drzava suplja i koji nogom nisu krocili na njihovo tlo. Kakvo pravo polazu, jel ko nasi susjedi 92 na Bosnu. Mada oni bar imaju podosta svog stanovnistva na nasim teritorijama.