Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biče posljedice kad vrate svoju valjti i ljudi vide kplko je poskupili euro mrzi svako samo iz razloga što je poskupilo sve i plače se prepolovile cijene jućer 1 marka danas 1 euro gorivo prije eura bijo marku i trideset sad euro i tridest za duplo a plače bile 3000 maraka danas 1500 sa ovim cjenama prepolovile se a stanocvi fotov jedna pača u kuči ode za kirij u
Poslijedice ce biti da nece davati milijarde Briselskim birokratama koji su sposobni kao BH politicari otprilike, lijenim Spancima, Grcima, i ostalima koji bi ljencarili dok padaju funte sa neba... Pea najveca ekonomija svijeta bez 20 i kusur parazita da nahrani. Jedini ko ce imati negativne poslijedice su EU, Soros i ostali spekulanti koji pokusavaju da udahnu zivot u Frankenstajna zvanog EU, koji nikada nece zaziviti kako treba, jer 30 razlicitih politika ne vodi nikuda, vrti se u krug.
Proevropski Britanci ce proglasiti Republiku Evropsku Krajinu u VB.
ABD DA IZADZE IZ EU I NEDAJE SEDMICNO UNIJI 345 miliona i da te pare ostanunu drzavi da bude jacabi da neulaze poljaci slovac kako hoce jer ih ima previse
Dodik vam daje punu podrsku da izadjete, Fahro ne zna sta je Evropska unija pa suti, on se samo u tornjeve i neimarstvo novcima gradjana razumije, Covic bi u Hrvatsku a Bakir i Seka Izetbegovic bi u Tursku uniju.