Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivisi operativac CIA-e govori o Osami bin Ladenu http://www.youtube.com/watch?v=HNfNYbwpWq0&feature=player_embedded
vi ste taj 11.sep vec davno isplanirali,dokazi su simboli na novcanici od 1$ pa nadalje do znacenja broja 9 i 11 u cionistickoj eliti,a to sa Bin Ladenom je jos jedna zavjera u nizu.Ove novinare bih stvarno vise cijenila kad bi sami se malo bacili u istrazivanje istine,a ne da samo pisu kako ovi jadnici diktiraju...
Išššš dzukac....bio si nekada glasnogovornik americko.zidovskog saveza...sada si niko i nista...nabij taj sesir na glavu i idi praviti laso za govedo. Usmrdilo ti se odijelo.
Trebali smo ove Amere may.ku im zaustavljati kad su spasavali Bosance od genocida. Cekaj! To je nesto sasvim drugo! Tada Ameri may.ku im nisu bili glupi.
Pa nije bio presretan jer mu je Osama Bin Laden bio jedan od blizih prijatelja ! I jer ga Bushov otac stvorio! Americka Propagand!! Treba zaustaviti ove Amere ,May.ku im!!