Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boris Johnson kao Niksic, bahati, nekulturni, neocesljani, kad god ih vidis kao da su iz rasola izasli .
Meni vise lici na onoga ridjobradog....
Sve religije nazaduju!Afrika je po prvi puta postala dominantno krscanski kontinent!Preko 30 % arapa mladih od 30 god se izjasnilo da nisu religiozni!U Evropi ce opstati krscanstvo kroz tradiciju ,a islam nije vjera koja bi privukla evropljane!Mnogo vise ljudi u evropi se odrice islama nego sto ga prihvati!Od ovih sto prijedu, 90 posto ih odustane nakon max 3 god!Postoje statistike
@stern Kakve bolan statistike? Idi malo u razvijenije zemlje EU ,obiđi džamije uđi vidi strance kako prihvaćaju Islam objeručke.Nemoj sebe lagati i tražiti izgovor uzmi abdest i klanjaj.
S tim si sebi zapečatio sudbinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji su ovi Englezi debili, pogle im ovih stolica prevazidjenih u domu naroda, guraju se ko sardine. Promijenite te stolice kad vam je bog dao, a onda nabijte kraljicu u guzicu I pocnite vozit po desnoj strain pcka vam materina ona pokvarena anglosaksonska, ebo vam indijac mtr
Kad indijac trazi u UK parlamentu da mu se neki bijelac izvine, fakat smijesno koliko god ovaj Johndon nije u pravu. Turban tivra se u Indiju i trazi prava tamo. Nebi imo hljeba jest sjedi i poklopi se po usima.
Brüno u Britaniji ? Zar Brüno nije iz Britanije ?
Najveca greska nekoga ko je protiv islama je da ga pljujes i da mu se otvoreno suprostavljas, to su radile i kurejšije pa su im se svaki dan broj smanjivao.
Borisu za tebe i ostale peškiraše moj jarane
Jebe se
Pa i izgledaju kao britanski postanski sanducici, u cemu je problem?
Vidim da bi mnogi voljeli da vide šta je u poštanskom sandučiću. Od ovih drugih nije ni poštanska markica ostala netaknuta.
Pa to je kapitalizam. Pa tu vjerske zajednice igraju samo za raju.
Brzo je Boris zaboravio da mu je deda bio musliman porijeklom iz Turske.