Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasporedis kobajagi 100 000 a onda dobijes po nosu . Bijednici.
Ruši se Ukraina, Rusija ide u blokadu SWIFTa, uvodi kriptovalutu i tu je konačni početak kraja slobodnog svijeta! Nakon toga svi uvode kripto valutu i nema nas na mapi više!
nekako mi je onaj trump znao bolje oko politike...ovaj bajden ko veli...malo mi je jos ostalo pa da ostanem upamcen po ratnim igrarijama...
Vanjsku politiku je Trump definitivno bolje vodio. Smirio tenzije sa S.Korejom, zavrsio sa Irakom, pokrenuo povlacenje iz Afganistana. Imao je dobrih poteza sto se tice vanjske politike isto kao da je razmisljao kao biznismen sto u stvari i jeste. Vjerovatno bi i ovdje vodio skroz drugaciju politiku. U pravu si sto se Trumpa tice 100%
Znaci rasprava je o tome gde Rusija rasporedjuje vojsku u svojoj drzavi. I tu raspravu pocinje Amerika!? Pa tu neko nije normalan.
Promasio si temu.
Ratne igre. Samo ce narod da strada bezveze. De ba dogovorite se ko ljudi 21 je vijek.