Njemačka zaprijetila vetom
0
Bugarskoj i Rumuniji odbijen ulazak u Šengen
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih ima koliko hoćeš, bugara posebno, ali oni bar rade (kao zidari, vrlo su cijenjeni, ili generalno kao fizikaneri), dok rumuni uglavnom razvlače harmoniku po pješačkim zonama i trgovinskim centrima
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
linafo, grijesis, dobri baustelci ce uvijek biti trazeni u njemackoj a mi bosnjaci smo u toj bransi izuzetno cijenjeni!
ulazak u Schengen nema veze sa zapošljavanjem, legalnim, pa i naši ljudi sada mogu ići raditi u njemačku vrlo jednostavno, ako idu legalno, ako su obrazovani i barataju njemačkim jezikom, Schengen znači nepotrebnost granice, kontrole, a to nije lako postići, jer kroz granični sustav se ima kontrola, imaju i pravo da ih ne puštaju još unutra... Bugari i Rumunji se bez problema mogu zapošljavati unutar EU...
Ovako će i nama biti, ako ikad naši praunuci dočekaju ulazak u EU. Moći će ić u posjetu kod familije, ali raditi jok. Koji će nam onda qu..r.a.ts eu, biće nam samo gore, ako može gore, a može uvijek.
Eto EU demokratije i go.va.na. Gora ciganija nego u rumuniji i bugarskoj. Ulazak u šengen ide po automatizmu nakon 5 godina članstva, Znači, u EU je uvedena 1. i 2. liga zemalja članica, neki sa malo više prava, neki sa malo manje. Dabogda vam se sva Afrika naselila po evropi, ko što će i bit, kad vam evropljani ne valjaju.
Nije Svabo budala, znaju da bi im pola Rumunije i Bugarske dogmizalo u drzavu u roku odmah, sta im trebaju problemi, ovako preventivno "ne moze" i gotovo.