Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBAMO I MI NAPRAVITI VELIKI ZID NA GRANICI SA SRBIJOM....I ONDA UNUTRASNJE PROBLEME RIJESITI I POSLATI DESETINE HILJADA IZBJEGLICA ZA EVROPU...NISU ARAPI I PISU CIRILICU.....ONDA RAHATLUK
VULICE...KAKO TI MAMA....PITA BALIJA...JELI DOSLA SEBI OD SINOCNJOG KARANJA
https://www.facebook.com/177618475638848/videos/905913282809360/?fref=nf Ungarn: Aufstand der Asyl-Forderer mit „Allahu Akbar-Rufen“ Ovako zgledaju miruljubivi muslimani iz pakistana koji su došli tražiti azil u Europi.
UZNEMIRUJUĆE::: MOLIM SVE DA POGLEDAJU VIDEO :: Njemačka: Židovski političar sve Nijemce prozvao nacistima i rekao kako je njihovo izumiranje odlična stvar https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4 čitava vijest sa videom http://pandora.kreativisti.org/njemacka-zidovski-politicar-sve-nijemce-prozvao-nacistima-i-rekao-kako-je-njihovo-izumiranje-odlicna-stvar/ Posjetite ::: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica https://www.facebook.com/pandora.hr
Razumijem sto svi zele ici u Europi, a pogotovo u Njemackoj, ali sto im dopustit u tolikom broju da idu prema Europi? Ne kazem da im ne treba pomoci, ali gdje su Katar, Kuvajt, Saudijska Arabija? Zar im nisu blize ove navedene drzave u svakom smislu? Od jezika pa do kulture. Ovo na kraju nece zavrsiti dobro.
idu oni i tamo ali se slabp primjeti....ali mozda su ovo i planovi i nove ossvete jer znaju oni ko ih je ubijo i sta im je radio....
Jeli oni idu da se spase ili radi osvete? I ne znam zbog cega bi se osvetili Njemcima koji ih najvise primaju. U Njemackoj i drugim zemaljama u Europi vec postoji mrznja prema muslimanima. Ta mrznja je dosla sa razlogom. Drugacija kultura, drugaciji narodi ne trebaju se mjesati.
I na kraju će da se skrase u BIH. Ograđuj i naše granice, pa neka idu u Crnu Goru, ionako ih nema mnogo, a nece da rade.
nek nama dodju....bakir ce ih uhljebit
Od raka se raspadali, sta radite od izbjeglica.. Na kurije oci progledali dabogda..
Ko? Makedonci, Bugari ili Isil?