Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi drago da srbi citaju nase portale..bravo
da nisam vjerovao u multikulti otisao bih sa \"bracom\" srbima pa vam lupao po glavi, posto sam mislio da postoji tracak nade i inteligencije na ovim prostorima ostao sam ovdje i branio svoj dom dijeleci zajedno sa vama i dobro i lose, ali kako vrijeme prolazi ocigledno je, na zalost, da stvarno ne mozemo zivjeti zajedno. i btw niko ne bira pod kojom zastavom ce se roditi vec sta ce u zivotu postati, a takvi kao ti su obicni smr.a.dovi
Bugari eno vam Maoča i Bočinje vodite ih sve na Kubu ili u Slobodnu Vojsku Sirije ili na otpad ili gdje hoćete. Vodite i Bugarija kad ga vidim ne diže mi se dva dana.
A kako mogu nekoga kome ne znaju identitet povezivati sa bilo cim :S
Poginulo je 6 osoba, a 37 ranjeno....
Imidz Bosnjaka u svijetu pokazuju dva novija primjera. Dovoljno je vidjeti najnoviju igricu koja Bosnu smjesta u popriste anti-teroristicke borbe(Sniper Ghost Warrior 2): http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledajte-kako-sarajevo-izgleda-u-igrici-sniper-ghost-warrior-2/120608025 Bosna je, zahvaljujuci Mevlidovcima, stekla imidz teroristicke zemlje rame uz rame uz Jemen i Somaliju: http://doznajemo.com/2012/04/23/medal-of-honor-u-novom-nastavku-popularne-igrice-bosna-medu-zemljama-gdje-ima-terorista/
Ode A po mišljenje u CK ..uh izvinjavam se, IZ BiH. Vratiće se on kad shvati.
@A Дете не треба ти Гоогле, боље ти иди у катастар па лепо види кога је Ганићи у_.био да би му отео вилу. Катастар је старији од Гоогле-а.
@теби са коментарима о Гоогле-у Пиши му споро, јер \"А\" не може брзо да чита. Не замери му.Није он крив сто га је Арзија описмењавала.
@ @@A Ukucaj na istome Google-u UFO konspiracija i vidjeces sa koliko si vanzemaljaca danas kaHfenisao, a mozes i ukucati Dejvid Ajk pa ces vidjeti kako gusteri vladaju svijetom. Bazicna opismenjenost labilne osobe je opasna stvar, ali prednost Google-a je u tome sto cak i takvi nadju tu argumente u prilog svojih mentalnih oboljenja.
Zato će i podići zid oko vas, jer je jeftinije nego vas slati na Kubu. Uskoro trojkom u inostranstvo i vize na pokaz.
ICC je nedavno utvrdio da nema dokaza za genocid,te odbacio te tacke optuzbe u slucajevima Karadzic i Mladic, dok se ostale odluke suda koje se bave navedenim kaznenim djelom revidiraju. Svako iskrivljavanje cinjenica koje je utvrdio ICC se smatra izazivanjem novih krvoprolica za sto postoje zakonske sankcije koje ce taj sud procesuirati, buduci da je iz slucaja Ganic ocigledno da nema politicke volje, niti dovoljno pravne strusnocnosti BH suda da rijesava takve slucajeve.
Svi bošnjaci su Mevlid Jašarević.
Očajan si turkovlašino, očajan ;)
Ukucaj u google \'truth about 9/11\' pa vidi šta 75% Amerikanaca (koji kao ni ja ne posjećuju Fahdovu džamiju) misli o tim \'napadima\', prizemna ograničena budalo. Obriši sline oko usta, balo balavi.
nista ljepse od potvrde onih koji su se upravo vratili od tamo
Po podacima kojima raspolaže BANU - preko 40% sastava predratnog Sarajeva čine ratni zločinci, Srbi dakako, sa novim stalnim boravištem na Kazanima na koje su humano izmješteni zahvaljujući herojskim akcijama Mušana Topalovića Cace naseg heroja ukopanog u aleji velikana na Kovačima uz najvise počasti i nedaleko od našeg predsjenika Alije Izetbegovića.