Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je mjerna jedinica za bolikurac 👌
Sramota je da Bošnjaci vole Hitlera i El Huseinija.
Vi ste isti genocidni ko Hitler
tako je i kolinda osudila haski sud....aaaahihihihihihihihihihhiiiiii
Нико тако не кара ишљам као Јевреји.Доље капа, моје поштовање.Од њих треба учити како се сузбија азијска геноцидна хорда.Како су им испарцелисали Западну обалу, као лавиринт мишевима;)Граде насеља,шире се, и одатле их нико неће мицати.Ипак је то земља њихових отаца.
A nije ovih drugih moronu..Stoko cetnicka
Jedna cerka mu je zidovkinja, a jos ima citav zionisticki lobi iza sebe.. sta je svijet ocekivao da ce se desiti. Da ovo nije vako, pricao bi iste gluposti o Israelu kao o ostalom svijetu.
Samo naprijed Israel. Gazite teroriste i bolesnike.
Trumponja strikes again
Al fkt svi nesto a niko ne smije da p*dne od Amerike,Amerika vodi kolo
NATO BOMBING SMRDIJA
Bas ga je sve to skupa dotaklo
Dobit ces ti svoje sad od Butrosa Galija i Yasushi Akashija
Ne dajte palestincima na seb
Jest zutokljunac glup u pm... syebat ce ugled amerima narednih 50 godina
ugled? mora da se salis
Da pojasnim,Trump radi za Izrael,uradit ce sve da udovolji Izraelu,vjerovatno ima ubjedjenje da su židovi na pravoj strani to je američka tradicija prijateljstva sa židovima,ostali po njemu su ništavni,zato meni nece nikad bit jasno kako je moguce da kralj šerijata mu daruje MILIJARDU i TRISTO MILONA DOLARA i to milosrdno.Trumpu i njegovoj fameliji,uključujuci tu i njegovog zeta židova,zato ja tu zemlju KSA kao centar islama nikako mi ne paše
antikrist dolazi
Zidovska posla jebga zet u paksnu on sve radi ovo cifuti.
Zidovska posla jebga zet u paksnu on sve radi ovo cifuti.