Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vam on mater,obicni terorista i ubica neduzne djece,a vi bi se yebale s njim
ma ove krscanke pozeljele muslimanske kite...ne daj im dzohare,znas da nam je zabranjeno...
ahahhahaha
Nisi u pravu okonja. Musliman može oženiti kršćanku koja praktikuje kršćanstvo. S tim da postoje neki uslovi u braku ali u osnovi može. To ne znači da se muslimanka može udati za kršćanina,ne. Blud je zabranjen i sa muslimanka i nemuslimankama ako si na to ciljao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AMIRE TABUKČIĆU –HOGARE PRAVEDNI ROGONJO UBJEDLJIVO NAJVEČI POBJEGO SI U AFGANISTAN PA PUCAŠ IZ DALEKA DOK TI DIREKTOR BESIM PUCA TVOJU ANELU IZ BLIZA HO HO HO HO KAZU DA MU DOBRO PUŠI I DA SE JADNICA TRUDI DA NEKAPNE NI KAP SPERME IZ USTA HA HA HA HA SMRADU JEDAN ZNOJIŠ SE HA HA HA HA HA IDI I VIDI VIDEO ZAPIS NA http google.ba sredinom sedmice Besim Durakovic i sve če ti se samo kazati
o cemu se ovdje radi...