Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juzna Afrika je prva drzava koja je istupila protiv monstruma-Izraela. U sve se politika i pogani igraci iz sjene mjesaju. Tako da nije za cudenje, ako upravo ti smradovi iza svega ovoga stoje. Sto se tice drustvenih mreza, mislim da ti ljudi ne propustaju nista spektakularno. Naprotiv, psiha njihova ce ovim profitirati i odmoriti se od nebuloza. Jedino je zeznuto ljudima ciji je posao usko povezan za net.
Neka je,nek odmore mozak malo
Šta ke sa satelitima? Ne more to bez kabla
Kakav satelit u Africi je 56k iliti ga dial-up. Sjećaš se kako je u nas ono bilo prije kablovske, ukucaš šifru, i onda onaj zvuk pulsnog tona, pa šištanje i eto te online.
Ovo je samo pocetak, ove godine pada internet kojeg znamo.
Manje vise drzave koje se bune protiv Cionista. Po meni nista vise na ovoj planeti nije slucajno.
Nemaju vode, hrane ali internet im bitan.
Molim za internet kolaps u čitavom svjetu. Amin