Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murica
kraj imperije.... Kina ulazi u EU kao spasitelj
mi smo najpogodjeniji kako to niko ne shvata, po glavi stanovnika kod nas je najveci procenat
Neka im je bog na pomoci .... ko ih vodi i dobro je ... USA su prijatelji BIH ali i EU, da njih nema odavno bi rus i kina upravljali sa njima .. losa stvar im je i sankcije iranu, sj.koreji i dr. Jer se ljudi bore protiv virusa kako znaju i umiju .. ali na krajj mozda bude i dobro za te zemlje.. eno KIM se igra sa raketama .. gadja viruse i Vucic ce da ga slijedi..
@x11111taysonnn Koliko si ti retardiran ! Eno Kinezi svima salju pomoc, doktore, respiratore, a kome Ameri salju pomoc???
Sjeverna Koreja? 😁
Narodna: Omer tuku donio, Omer tuku pojeo.
zar nije Amel?
Amerika mora biti uvijek na prvom mjestu. Joj, al' ce ih pokositi...
Virus je vanzemaljskog porijekla i predstavlja uvod u invaziju planete. Zato su pojačani pokreti američke vojske u Evropi.
@Bayone hahahahah eh st9 me nasmija, u svemu ovome. Treba nam mali i humora, svaka cast.
Ako neko ne prati nek zna da je Kina preuzela svijet , USA i EU su na koljenima i pucaju posavovima! A NASE AMBASADORE KOJI NE OSIGURAJU RESPIRATORE IZ RAZVIJENIH ZEMALJA TREBA MOMENTALNO OTPUSTITI
nase ambasadore najuriti sa pozicija, nista nisu uradili a imaju ogromne plate, pa ne saljemo vas na ekskurzije u zemlje strane