Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto svabama radne snage, sve kao da je neki dogovor preko tudji ledja.
Prave balans očigledno, u evropu upumpavaju 5-10 miliona ljudi sa arijevskim fizičkim osobinama, da im poprave genetsku krvnu sliku, i još pritom jeftino rade.
Neka svijwtom vlada MIR 🇺🇦✌🇧🇦✌
Bog ih spasava ,jer meni se čini nece nista ostati ni od Ukrajine niti Rusije
AJ tamam da jednu oženim
Vala ako u ovih pet miliona ne nađeš neku po volji neš nikad.Samo prvo provjeri zna li pitu razvit.To je najvažniji kriterij.Sve ostalo se more deverat.
Bit ce ih više. Toliko ce ih samo doć za vrijeme ratnih dejstava. Vecina onih koji dođe će i ostati a oni koji su ostali u Ukraini ce brzo sebi reci "zasto bih ja zivio u ovoj srusenoj drzavi bez perspektive dok moji zemljaci zaradjuju hiljade eura u Austriji, Njemackoj, Holandiji, odoh i ja". I eto tako jos par miliona.
Sve će to Ruski narod platit-al sve, isto kao i Njemačka što i danas dani plaća odštetu Jevrejima, da ne pričamo da je morala platit svim zemljama kojima je belaj napravila-mogu i prebit kroz jeftin plin i naftu ako budu htjeli oštećeni.. ha ja!
5 miliona budućih radnika na minimalcima koji će se lako integrisati za europske ekonomije gladne radne snage.
Zao mi svake izbjeglice, ali ove istocne drzave Evrope nisu htjele da cuju za izbjeglice iz drugih drzava, sada su prve na udaru.
Dobro je ba brojanja krvnih zrnaca vise....budi iskren i priznaj sam sebi da te tvoje izbjeglice na koje ti ciljas nikad pa ni u najludim snovima nebi ostali ni u Madarskij ni u Poljskoj itd....a svi znamo zbog cega.