Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska šalje vojsku na granicu s Turkom i Grčkom zbog migracija
pa gore im je u bugarskoj nego afganistanu, ne bi niko ni uso
Cilj svega u AFG je povecani broj migranata
tako što je ušao na aerodrom, kamufliran zajedno sa porodicama - znaci moze biti nilo ko, a cime se raznio toliko pa ubi 170 ljudi, mini atomskim
Uskoro planiraju povlacenje iz iraka. Cilj je povecani broj migranata
Baci atomsku na gamad da ih više nema
Banovan sam hevtu dana radi Hey Mr. Ta....n
BiH nikad nije bila niti ce biti islamska nit ustaska a nit cetnicka. Niti se moze raspast. Jedna si jedina BIH🇧🇦
Kakav crni Isil, ovo u Ameri rade, jer se boje šerijata...jedini zakon bez trunke nepravde....
Oni su zlo i nemaju veze sa vjerom jer ih je oboje USA stvorila. To su nepismeni ljudi koje je Amerika naurozala. Oboje treba istrijebiti, a narod nedužni pustit da živi. Sam Bog sprovodi svoje zakone i zapovijedi, ne čovjek. Šerijat se primjenjuje na sebi, simbolički i nemoguće je živjeti bez grijeha jer smo u grijehu rođeni jer je Hava pojela zabranjeno voće i ona i Adem su prvi ljudi, a mi smo svi njihovi potomci, grijesnici
Strašno je što su propusti da spriječe napad a znali su kao šta i danas najavljuju nove napade i NIŠTA ne poduzimaju jer očigledno postoji neki cilj koji mi još ne možemo ni zamisliti.
Danas slusam na radiju kako svi spominju žrtve u Kabulu kao da u Afganistanu nema drugih gradova. Ovo je opaska jednog novinara valjda u Kabulu ima najvise stranaca.
ako je ovo mir kako ga religija mira zamišlja šta je onda rat
Odybi UZP nakazo
Samo procitaj Bibliju i nasilje u njoj naredženo tebi i nemoraš zalazit u Avliju Islama
Žali Bože nedužnih ljudi
USA DID IT, AGAIN