Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kontrolisane oluje. vec odavno postoji tehnologija pomocu koje se moze uticati na klimu. kada bi malo vise istrazivali shvatili bi i da se iznad nasih glava desavaju cudne pojave. mislim na CHEMTRAILS (tragove koje ostavljaju avioni, a da nije rijec o kondenzu). na zapadu sve vise ljudi istrazuje i spoznaje cinjenice o eksperimenisanju nad njima bez njihove saglasnosti. nemojte da uvjek zaostajemo. imamo gdje uciti. vise nema opravdanja. lahko ce biti pametan za koju godinu kada ovo bude javna stvar poznata svakom. ali tad nista necemo moci uraditi. izvinite ako sam nekom dosadan sa svojim komentarima, samo mislim da je krajnje vrijeme da se probudimo i pocnemo razmisljati kao stanovnik ove planete, a ne samo da se raspravljamo i vrijedjamo na svaku mogucu temu...
HAARP. PROSTUDIRAJTE MALO SAMI...
@aaa- obradova me kad neko normalan prokomentariše- aferim
koji ste vi retardi, kako vas nije stid, radujete se tudjoj nesreci...nevin narod srada....
AFGANISTAN IRAQ LIBIJA ...PA DODE BOZIJA KAZNA
Sinoc gledam na dnevniku, reporter CNN-a usao do pasa sa kabanicom u more i izvjescuje o oluji, da bi dramatizirao situaciju. Koji glupaci. Nek i njih nesto tare.
retardirana nacija!!!!
kontam popeo se broj na 9 hiljada, čuj devet..
da ce ih sve pobit, oni zezaju ostali narod al njih prirode ..ebe
\"dok je jedana osoba stradala od srčanog udara usljed straha..\" hahaha...za ne povjerovati ovi ameri su fenomen :D
Kao što to rade u svemu tako i sada Ameri digli halabuku, prepali se za svoju guzicu. Puše malo jači vjwetar, pa šta, prirodna nepogoda, malose srušone njihove vikendice od kuća,.... I nama su bile srušene, pa smo evo živi.
tresla se gora, rodio se miš..