Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran u kabine i sjedisnice na skijanju zato radje idem na vucnicu po onoj narodnoj hvali more drz se kopna.
I ovi talijani su seprtlje samo takve, malo malo nesto im se srusi. Preslo im od nas...
Ovo je bas uzasavajuca smrt...
Kakav blam od uprave zicare! Pa ima video nadzor na ulasku u kabine,broj gondole, koliko je karti prodano za tu voznju.. Nevjerovatno je da ne znaju koliko je putnika bilo u gondoli..
Halo nije to Trebevic
sad komentarisu Talijani na svom portalu: ovo sam kod nas ima, ovo nema ni u BiH
Tuga ali nesrece se desavaju, statistika je neumoljiva i Anstajnova teorija relativiteta. Znači sve je moguce, pa i pucanje kabla zicare iako su suprotna uvjeravanja 100%, i Titanik je bio najsigurniji brod. P.S. 'nista nije sigurno osim smrti'. RIP žrtvama.
Zasječen kabal tokom noci. Isto kao dva puta sto su ga sjekli cini mi seu Kanadi, ili francuskoj ne sjecam se, ali nekakvi protestuju na taj nacin da zasjeku kabal, i cekaju nezgodu. Zamisli budala...
Boze sacuvaj