Kapetanu prijeti 12 godina zatvora
0
Broj nestalih u nesreći kruzera smanjio se sa 40 na 17
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo bilo 40 a sada 17 nestalih. Kako je krenulo na kraju će pronaći i više nego što je bilo karata.
Ma to je to ubistvo iz nehata, ali novinari misle da to ljudi nece razumijeti, pa koriste ubistvo bez predumisljaja, kao suprotnost ubistvu s predumisljajem. Ali je to nasem Pravniku bukvalcu tesko skontati :) rodi ga majka :)
mislim da su trebali koristiti \"ubistvo iz nehata\" ?
VIDI GNJURCA VODA MU DO KOLJENA
Mali jesi polago kod Tomica ili kod Petrovica?
koliko ja znam u pravnoj terminologiji ne postoji termin \"ubistvo bez predumisljaja\" al vjerovano ovi novinari bolje znaju.
ma pustite covjeka kakva robija.pa i nasa BIH je brod koji tone a kapetani nas vec odavno napustili pa nikom nista.ha ja
Bilo je strasno...uzas