Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka hvala ALLAHU
Jedan je BOG sve vjere su ispravne, ljudi volite se, postujte druge i bit` ce te nagradjeni on Stvoritelja u mom slucaju ALAHA! Pozz
sto nas ima masallah
Ima nas, ma ima nas ko Kineza. Budi ko Dzeko, budi musliman! PS. Od prije 10 dana broj prelazaka na Islam u Manchesteru porastao na preko 250 dnevno. Pitam se zbog chega!?
Al\' zanimljivo..najveci rast se ocekuje u zemljama gdje muslimani svakodnevno ginu(Palestina,Afganistan,Pakistan) Snaga Islama je zaista nevjerovatna! Masallah!
najvise pet komentara ispod ovog mog ce izdrzati a da se ne pokolju oko vjere.
sigurno računaju i mene tu, a ne znaju da sam postao agnostik! hahha, jesam ih zaj...
Nikakvo iznenadjenje, za dvije-tri decenije sve Bal.ije od istoka do zapada i od sjevera do juga. Juhhhuuuuuu
SAMO SE MNOZE I TRAZE SADAKU, AL NISTA NE RADE !!! PARAZITI KOJI ZELE DA DRUGI HRANE NJIHOVU DJECU !!! AKO PRAVE NEK NE KUKAJU I NEK SAMI HRANE !!!
mesalla Allahova volja da nas Umet cvjeta i sirise!
Eto, sad se konacno isplati dzihadati
Gdje celjad nisu bijesna ni kuca nije tijesna Bujrum braco iz cijelog dunjaluka, ima mjesta za sve na nasih 24 posto
tekbir!!!