Putovanja porodice Obama
0
Broadway pa Pariz - ko će sve to platiti?
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto kao da je Obama neka sirotinja pa si ne može priuštiti putovanja čak i da nije predsjednik (da nema ogromnu platu)
ova husejinovca ima pravo dobru nogu.
o kakvoj oni rastrošnosti pričaju(30K $) kad na vojsku troše stotine milijardi godišnje...
I naravno, valjda covjek to sebi moze priustiti, pa ako predsjednik nece imat dobru platu, ko ce drugi....i ako cemo gledati njega i Bush-a, bolje neka trosi te pare na ovaj nacin , sireci neku pricu o \"miru\"...nego da sprovodi nasilje i ub.i.ja nevine djecu po iraku i sirom svijeta....mada ni njemu nije mane s tom ratovima...
a kad nasi politicari trose pare, onda je to skandal...i nemojte pricati kako samo kod nas ljudi nemaju sta jesti.....kod nas se dobro i ima sta jesti, s obzirom kako niko nista ne radi(ima izuzetaka naravno)....i btw skoro svi imaju krov na glavom....a u americi imate milione i milione beskucnika (u pravom smislu te rijeci)
pa vjerovatno čovjek ima neka primanja i mimo toga što je predsjednik, pa može si priuštiti i putovanja ako mu se putuje... sad bi kao trebao nekome račune polagati??? kretenizam!
Jes vala, Bush je trosio trilione dolara na ratove a Obama trosi hiljade dolara na putovanja i uspostavljanje veza koje je budala Bush pokidao. Strasno... :o))
Evo SDPovaca i u Americi! Kad oni dođu na vlast onda će sve biti OK!