Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zbog para nego zbog toga sto su pobili narod nema nafte i idu dalje sljedeca stanica sirija
Zbog nedostatka m.u.d.a
@@Posmatrac, \"Ti si dakle jedan od onih ne tolerantnih sugradjana koji smatra da je islam jedini pravi put do uzvisenog i da su svi ostali putevi krivi te da se protiv istih treba boriti kalasnjikovima?!\" Ovo su tvoje rijeci...ja ovo nisam napisao. Ako ti je bila namjera da svoje rijeci prepises meni kako bi me ucinio, kako kazes praznoglavim, zeznuo si se momce, jer si upravo taj epitet prepisao sebi. Da, dijelom si u pravu...Islam jeste jedini pravi put i svi ostali putevi su krivi...ali, se ne treba boriti kalasnjikovima protiv svih tih puteva.
2014 cemo abd biti svjedoci radjanja nove drzave, demokratskog Afganistana. Napokon cemo vidjeti rezultate 13-o godisnje skole zapada o principima demokratije...
prosijaci kjafiri , prijavili se da idu tamo mislili su evo love u hladu , kako vas Avgani love ,ko shtakore.
SAD SU ME SKROZ ZBUNILI: TAMO SU ZNACI RADI NOVCA, A NE RADI U UVODJENJE DEMOKRACIJE ???
\"Tako Uzviseni daje primjer straha koje ulijeva u srca neprijatelja islama i muslimana.\" Ti si dakle jedan od onih ne tolerantnih sugradjana koji smatra da je islam jedini pravi put do uzvisenog i da su svi ostali putevi krivi te da se protiv istih treba boriti kalasnjikovima?! E pa jadna je ta tvoja vjera i ono u sto ti vjerujes... Sjedi procitaj Kur\'an, razmisli dobro o svemu i nemoj lupetati takve gluposti praznoglavce jedan!
Nije mi jasno šta traže u Afanistanu,u tuđoj kući.Kako bi bilo da sad afganistanski vojnici dođu u Veliku Britaniu.Ili nezvani gost u nečiju kuću.
Malo vala 430,al predivne scene su sprovodi britanskih 20ogodišnjaka u malim gradićima kraljevstva,mašala. Bravo Blair.
Igra li Pjanić.........?
MA HEBO VOJNIKE NEGO STA JE SA KONVOJIMA SA OPIJUMOM...
А шта уопште раде тамо ? Уводе талибанима демократију ?
moderni pljackasi USA i ostala banda nedo bog da BiH ima naftu
Mission Accomplished!
zato sada idu nasi momci da ginu.... :s
m.a.m.u vam britansku hocete da unistite sve, e ćuna vam
Samo isprike !Kad su dosli ,nije valjalo ; kad odu ,bice jos gore ! Afganistanci su bar imali stranu metu ,sad ce nastat` borba medju sobom !