Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ako ih samo isprovociraju pa im ovi Jamesa Bonda posalju znace se ko kosi a ko vodu nosi... Kukala him pura :D:D:D
Nemoj vise pojasnjavati matere ti...
Inače, rat u pravom smislu te riječi je odavno iščezao, sada se sve svodi na taktičko prepucavanje (i maksimalno odugovlačenje zbog pranja novca preko vojske) i po neki nasrtaj koji se završi u roku od 15 dana...
@ Igor Vidjeli smo kolika je moć USA i Britanaca u ratovima u Vijetnamu, Afganistanu, Iraku, pa i u Somaliji... Gdje god se zapuca pizdohare bježe u zrak i iz zraka pucaju po pješadiji ;) A kad se spuste na tlo onda ih nigdje nema... Džaba im sva tehnologija na svijetu kad nemaju tehnologiju u M.U.D.I.M.A.
Ja mislim licno da si glup, pa gledaj da se cijeli svijet morao prije nesto vise od 50 godina ujediniti da zaustavi Nijemce i Japance,ukljucujuci i svemocnu Ameriku. Nijemci su za vrijeme drugog svjetskog rata od Londona napravili Semizovac. Pun mi je rac ku vise Amerikanaca i Engleza.
..treba im j.ebat mater klosarsku..nazad u smrdljivu Britaniju..sta imaju da traze j.ebeni kolonizatori tamo???To je ARGENTINA i gotovo..Zivio Diego Armando Maradona!!!zatro ih je i kaznio Bozijom rukom..
Demokratija :D
Kao da je to bitno.Svako želi da ima što više teritorije a ova ostrva su baš povoljna jer su lijepo strateški pozicionirana.Gaučo čim se ustane ujutru vidi Britance ispred vrata.
to su isti oni britanci koji kazu kosovo treba nezavisnost ili sto su navukli muslimane u bosni obecali im cijelu bosu za nagradu ako pomognu da razbiju yugu da bi oni mogli lakse da okupiraju balkan inace ta foklandska ostrva se nalaze kraj obale argentine a britanci su par hiljada kilometara daleko i tvrde da je to njihovo a srbima kazu i pmaetuju oko kosova e to je vrhunac licemjerstva
Prvo da nešto pojasnim. Da se ujedine SVE zemlje svijeta protiv USA i UK-a izgubili bi. Vi što laprdate o nekakvom Iranu,nekakvoj Venecueli ste predmet ismijavanja.SAS da hoće sad bi ti mogao upasti na teritoriju i počiniti dar-mar a i da ne znaš šta se desilo.
Tako je Zivko! A i taj su im pustili kao što svi znaju.
čemu rat sluzi nego da osvjezi zajednistvo... i sprijeci involuciju drzave, nacije i nacionalnog identiteta, odnosno poziciju mocnika i vladajucih elita - svaka promjena sistema prevelik je izazov za njiha tako da ce radje zakuhat gdje mogu. argentina nedavno bankrotirala, nemaju nuklearnih glava, malo ih smeknuli ko biva mogli bi ih uzet - britanci nose kompleks bivse kolonijalne imperije - zbog toga bi mogli i zaratit
vec vidjeno,trazi se kriza da se mobilise aparat i naravno zahukta ekonomija.
Kamo sreće da se u ovome ujedine Venezuela, Cuba, Iran, Argentina i Kina, pa da jednom za sva vremena od Amerike i Britanije naprave zemlje trećeg svijeta...
Trebaju pare da kupe kraljici nove kaljace.