Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mu samo spremaju teren za krunu!!! Imam da ga narod voli \"samo tako\". Dinastija ce konacno povratiti srednjovjekovni kredibilitet kod mase
lijepo je sto je covjeku spasen zivot, ali ruzno je samo jedno ime objaviti od svih clanova spasilacke ekipe - ako vec objavljuju imena.
ZA OVE AZIJATE KOJE NE ZNAJU SISTEM PRIMOGENITURE NASLEDJUJE NAJSTARIJI SIN.AKO NEMA SINA,ONDA CERKA..BAR STO SE TICE ENGLESKOG TRONA AL I TRON JE REC NEPOZNATA ZA OSTATKE OSMANSKE OKUAPCIJE ONI SU NAVIKLI DA IM VLADARI VLADAJU IZ PONJAVA!
mladji brat je malo priglup
Hrabar i inteligentan kao otac koji mu je dao orden jer je zavrsio za pilota za 3 mjeseca.
ma lažu garant ko što je i putin spasio novinara od tigra itd
ma da se naježiš!
Britanci uvijek bili hipokrate najvece, naravno din dušmani. Koji humanizam na djelu, prije ovoga zadnje njegove aktivnosti su bile u Afganistanu kada je isao sa trupama svoje zemlje malo isao u okupaciju, sprovodjenje zlocinacko agresorske politike i tako to.
Aha ko sto i Putin ub.ije medvjeda, i torpedo dobije u gostima placajuci kurbanima.
tesko...drze se po inerciji, ali im popularnost ne raste