Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi podnose ostavke, samo naši doživotno vladaju.
Nasi sa diplomama DIFa i Travnika, Johnson sa diplomom iz Etona.... Velika razlika
To je zato sto oni znaju za stid i čast, dok su to kod nasih nepoznate osobine.
Do juče svi oni su ismijavali Putina, a kod njih se sve raspada. Da se manje gledalo u Putina, a više u dobrobit svoga naroda, tj svaka država se pozabavila sobom, svijet bi bio drasticno drugačiji.
Pa upravo je dao ostavku za dobrobit svog naroda. Najkraće služio u historiji. Btw hebo te Putin. Šta hoćeš s tim da kažeš? Kao oni nestaju a Putin i dalje vlada. Pa vlada jer je pobio u otrovao svu opoziciju. Zašto kad on padne pada cijela Rusija.
Pa upravo je dao ostavku za dobrobit svog naroda. Najkraće služio u historiji. Btw hebo te Putin. Šta hoćeš s tim da kažeš? Kao oni nestaju a Putin i dalje vlada. Pa vlada jer je pobio u otrovao svu opoziciju. Zašto kad on padne pada cijela Rusija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podnose ostavke kao da su u UKCS
Zbog čega su oti političari dali toliko puno ostavki? Da nisu konzumirali previše bijelog praha.
Cekamo i Novalić Fadila da isto uradi.... Podnesi ostavku na mjestu premijera!! Podnesi račun narodu za sav kriminala koji si uradio !!!
Bake, Dodara i Čovke srasli s foteljama, svega mi...Sve đuturumi, nakralo se do k..urca i opet im malo...
Vozdra Žućko, degeneriče. Sad možeš u Srbiju na Exit sa ostalim UK šljamom, gmazovima, ološem i narkomanima.
Asad i ovoga nadživi... Ja koliko vidim, tko se god krenuo nadmetati sa Putinom sad je bivši...
buuu........smrc ,smrc😂😂😂😂😂😂😂😂
Kako je Britanija postala probuseni dolar. Podnosi ostavku, a ostavljaju ga do oktobra da preko budale jos mogu brljaviti s Ukrajinom i da okrive budalu kad bude kolaps na berzama i u cijeloj ekonomiji i jos da izbjegnu vanredne izbore. Konzervativni licemjerni ljigavci izmislili off shore da bi varali drzavu kojom upravljaju. Svaki od njih ceka priliku da ponudi mamu i sestru na aukciji.
Nek je i ovaj klaun otišo.
Gdje je Forto i Babo mu u njega..hoce li on podnijet ostavku, zna li se sta ?
Boris Johnson je bio solidan premijer. Izveo je UK iz EU i oštro se suprotstavio Rusiji. Ovo ga vjerovatno skidaju moćnici kojima ne odgovara progon ruskih oligarha po UK jer su ili podmićeni od strane njih ili se boje da ne pokupe novac i odu u druge zemlje nakon što se skinu blokade sa njihovih računa.
Sada će premijer iz manjine ili čak i musliman, a možda čak i premijerka da bude! 👍👍
Yasa... Ili čak... ili čak.... Hajde ti na pijacu. Ili čak....
Ne, ne, sad će lgbt-ovac
Dobar je bio Boris.
57 ministara? Ko kaze da smo mi u Bosni imamo ministara bruku.
Covic ne podnosi ostavku ni kad nije na funkciji.
kad ne znas sta reci o temi onda promjeni temu, whataboutism