Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da veliki utjecaj ima volja za zivotom,zelja,da sve iz glave dolazi.a ne predati se.. samo pozitivno i bez prepadanja. ZIVJELI MI SVI💞
vidi tenukre...nisam rekla 💯 % ...i nisam rekla da je jedini lijek to...malo šire razmišljaj! !!!!
Šteta!Sotonist preživio.
ma vi se njemu dali vakcinu protiv korone aristokracija ima za vakcinu dok obicni narod nek se snalazi i nek crkne dokazali ste to sa princem Charlsom sad i sa Borisom Jonsonom
Kod nas sa 55 niko nije izasao sa intenzivne :(
Jeli medicinska sestra preživila.
Turcin ko Turcin.
Naš ćojk gradonaćelnik Londona, naš ćojk premijer Goleme Britanije, Turćin Đonson. Da kraljica nije ubila princezu Dijanu, sad mi imali našeg ćojka za princa.
Ćupo Đomson bijo na intezivnom uneređivanju friza.
Sve lafina. Sve pozorište. Kovid i jeste projekat Amerike, Engleske i Izraela. Ništa nije slučajno. Treba EU projekat uništiti a prvi korak je bio BREXIT. Slučajno ? Kad vidite dvije ribe na dnu mora da se svađaju, znaj da je u blizini Britanac.
zato mu je frizura za intenzivne
Gledao sam ga kako kupuje u turskom granapu jeftinu robu, islika se sa svima, izađe, odveza lanac sa bicikla, sjede na biciklo , zakači kesu na guvernal i ode frajer. Pozitivan mi je lik. Simpatičan mi radi frizure. Inače je borac za svoj narod, pravi vođa sa prve linije.
mogao se malo zacesljat ipak je premijer
Ponovo rodjen 😂😂😂 a sta je sa nasim bronzanim malim bakirom ... kad on nastupa
libo me racku i za to !!!
meni je vaznija ona jedna nasa nana sa samijom nego da citam vijesti o njemu
Gledaj ga jes ga neko intenzivno namandrljo