Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i britanska nego ruska čizma..
👏👏👏👏👏THANK YOU DEAR FRIENDS
Yebeš ti vaše poruke, tako ste vazda laprdali a drzali embargo. Ko vas ne zna, Evropo kuravo, skupo bi vas platio.
🇬🇧🇧🇦
bosnjo stalno u laznoj nadi hahahhaha
Britanija je veliki prijatelj Bosne, jako dobro razumiju situaciju i skladu s time reaguju. Iako nisu više u EU,više rade na sigurnosti Evrope i miru na Balkanu.
Bravo Britanija
Hebe si njih za BiH i Dodika. Rusi su im problem.
A Britanac lord David Owen na britanskom nosaču zrakoplova Invincible napravio 1993 mirovni plan o podjeli BIH. Taj isti plan Tuđman nacrtao u hotelu na salveti da pokaže kako su zapadnjaci imali nekoliko planove podijele BIH
Više ih je bilo kod mene na kućnom savjetu zgrade!
Па дрешите кесу да то и водимо а не да само лајете.
Hvala vam.
Thank you GBR, we stand with you...
Od strane zapada su bile različite varijante podijele BIH. Jedan je Vance-Owenov plan koji je bio mirovni prijedlog za kraj rata u Bosni i Hercegovini koji su u siječnju 1993. napravili specijalni izaslanici Cyrus Vance i lord David Owen na britanskom nosaču zrakoplova Invincible. I Tuđman im nacrtao tu kartu
Bas vam hvala🙏
"Kako je izjavio, ako se Bosna i Hercegovina podjeli, 1,5 miliona ljudi s tog malog prostora tražit će put prema istoku, sjeveru i zapadu". Ova recenica je bitna! Nije njima stalo do BiH, nego se boje novog vala migranata. Nemojte se zavaravati da je bilo koga briga za ovaj narod!