Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi mu narukvice na desnoj......pravi đilkoš.
pa zar ga još niste oslobodili !!??
odjednom briga za civile, nije nego jos razvlacite pitu mozda jos taj isil mozete upotrijebiti za nesto. nadam se samo da ce ovi odavde sto podrzavaju to zlo misleci da to tako treba, a slijepi su i ne vide sta je taj isil zapravo, otici tamo da propadnu s njima
Meni nije jasno... Kad na tv prikazuju taj famozni isil, cidis saku budala sa kalasnjikovima i pokojim bacacem... I sad, oni takvi, brane se mjesecima od intanzivnih napada svjetskih sila. Sad ili je u isilu svaki ko rambo ili ovi nemaju pojma?!
E da hoce neko vas osloboditi ko sto vi svijet "oslobadjate".