Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Dosta više tog bipolarnog sveta gdje mali stradaju zbog toga što se rusi i amerikanci ne mogu dogovoriti” -TITO
Kada kaže ''Zapad'' misli pre svega na imperijalističke sile SAD, Veliku Britaniju i Nemačku. Ostali su samo poslušni kunići. Kakav problem i zbog čega bi sa Rusijom trebala da ima jedna Holandija, Belgija, Austrija, Španija, Portugal, pa i Francuska sa kojom je Rusija oduvek imala bliske i savezničke odnose? Nikakav, osim što moraju da slede politiku ''velikog brata''.
Ko je spominjao bilo kakvo konzumiranje krvi? Zašto moraju da se biraju strane? Da li si čuo za neutralnost i kurcobolju?
Englezi tradicionalno poticu nove sukobe.
Ima Bakir pravo. Sad je najbolje sačekati da se situacija malo smiri. Kad bi se smirila.
Ma zbriši nas Putine nek cure nuklearke niz bitine. Kameno doba dolazi.
Nuklearna torpeda "Posejdon" jačine 100 MT spremna za američke gradove i fiber kablove prema europi.
samo jedna atomska bilo gdje i oporavljali bi se najmanje 5 godina a ne 3000 s obje strane + kina nekoliko stotina.
samo ćemo vam pokidati optičke kablove da ostanete sami sa sobom.
Nažalost rat može početi svakog dana ili časa. Englezi bi trebali biti zabrinuti jer bi gadno nastradali jer bi prvi nuklearni udari iz pravca Rusije pogodili London i Brisel a onda bi se svi skupili da se sve zaustavi .
izvinjenje zbog učestalog "jer" - mobitel.
Ma vi ovo i zakuhavate kao i svugdje, da hoćete mogli ste Dodika ušutkati prije par godina, čim je počeo sa nebulozama a Incko je samo bio zabrinut dok se nije ispalio, naši su kreteni u politici, svi, a vi svjetska đubrad koja svijet handri
Ma vi ovo i zakuhavate kao i svugdje, da hoćete mogli ste Dodika ušutkati prije par godina, čim je počeo sa nebulozama a Incko je samo bio zabrinut dok se nije ispalio, naši su kreteni u politici, svi, a vi svjetska đubrad koja svijet handri
Ima li corbe na ovom svijetu da britanci nisu mirodjija u istoj…
Ma sta se plasite…taj rat ce se voditi iskljucivo u Ukrajini i BiH..
Kakav rat niko i ne namjerava napadati Rusiju ali ih drzati za muda, pod pritiskom, sankcijama DA. To rade vrlo dobro i to je to. Ne diraju ih ali im be daju puno upada u euro prostor pa ni trzisno. Ruse im resurse kroz blokade godinama, devalviraju ih pa ih kupuju jeftino. Rusija se ne smije niti treba vojno dirati ali ih stalno treba drzati vezane i devalvirati ih pa to rade zadnjih 30 godina.
I kada se taj metod iscrpi ili kad postane neefikasan ili čak previše efikasan, eto ti rata.
Nema od toga ništa, za Zapad su Rusija i Kina preveliki zalogaj.
e da ste reagovali prije 15 god.nebi sad o tom pričali da ste spriječili dodika i vučića jok sad i vam prpa
Naostrili se da se hebu preko nas, uz pomoc domacih izdajnika