Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- ishod sasatnka bi mogao utjecati na reultate vanrednih izbora ? Kod nas fala bogu nema vanrednih izbora pa ni potrebe za sastancima ! Ne zaboravimo da je Britanija ušla u EU u vrijeme najveće energetske krize a izlazi u vrijeme najveće financijske krize !
Kakvih ba 50 milijardi. PA to je stiniš. Za toliko je okrenuo svoje mušterije onaj Jevrej 2008 u SAD. Drugi ješa Soroš je slomio britansku funtu i zaradio desetine milijardi. Samo dva jevreja šta mogu uraditi. A britanija je ne zaboravimo psotojbina najmoćnijeg među njima i vođe Rothshielda !! Da je bogdo 50 milijardi ne bi se britanski čovjek ni počešo. Mnogo se brate laže i sakriva prije vanrednih izbora. A ne bi ih raspisala da nije sigurna da će ih dobiti !