Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dzole a sto mi se ti razumijes u medicinu ko Mara u kriv k......... Ovdje nema ljekara vec policajci Dzole halo, policija...................experimenti.............procitaj ponovo teks mamlaze glupi.
BOZE, SA KAKVIM MOSTRUMIMA ZIVIMO MORBIDNO FUJ
Veze mi nemamo sta se sve radi. Al se zato pravimo kao da razumijemo tokove ko da smo sjedili s "njima" kad su se dogovarali.
Normalna stvar samo kod nas je to BAUK kao i za sve ostalo.... Tijela se koriste u istrazivacke svrhe, a ovo sve datira (prema text-u jos iz 1960) kada nisu ni trebale dozvole porodica da zadrze tijela smrtno stradalih osoba. Naravno, nije rijec o svakoj osobi, vec predpostavljam o osobama koje su bolovale od teskih oboljenja, pa su njihovi dijelo tijela kao i tijelo samo, posluzili kao eksperiment...
čuvali za čaja
PRVII NJAH NJAH