Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vam tokom sljedece pandemije hebat mater
Britanska naučnica: Tokom slijedeće pandemije..?? Valjda treba pisati: U slučaju nove pandemije..? Najava za nešto ili to oni nešto znaju što mi ne znamo ??
Znači već ste pripremili i novi virus i novu vakcinu.
Kako meni idu na neku stvar ovi što u komment pišu pLandemija!!!. Pa imbecili jedni,pojam pandemija postoji stotine godina,a pLandemiju su izmislili minder imunolozi,epidemiolozi,i kockoglavi nadrinaučnici porijeklom sa ovih prostora.Marš u klupe i naučite nešto tamo.
Kako ces vakcinu razviti za 100 dana??? Nije ljudski imunitet kruska pa da znas sve o njemu???? Dugorocne studije su potrebne da se istrazi efekat vakcina na duze staze!!!!
Nisam primio ni prve tri, samo se vi pelcujte
Sljedecu plandemiju narod nece hebati ni 2 posto.
znaci pauza sad dok je rat, a onda planiran nastavak
Kad će biti slijedeća pandemija? Zna li se šta? Ne znam je li ovo los prevod-cuj kaze 'tokom slijedeće pandemije'.. svašta.. 😳
Imamo evo novu pandemiju zvanu Putin. Napravite kakvu vakcinu protiv gmaza
farmaceutske kompanije odlučile da smanje profit,postalo ofirno
Vakcina koja ne pomaže...
Britanci su rak planete