Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ona ljepotica iza kraljice na prvoj slici je baš ljepotica, subhanAllah!
U dzamiju bez obuće i sa mahramom na glavi mora i kraljica u dzamiji smo svi isti, bili bogati ili siromasni svi na sedzdu padamo pred jednog Allaha
Trebala je i dva rekeata kaljanjat!
divi kurave, zebe zavila u bjelo a muslimane svjeta u crno ocam ista zla vještica iz oza
SOTONA TI U GLAVI...KAD NAĐEŠ DOKAZE OBJAVI IH PA ONDA LAPRDAJ!!!
Trebala je uzeti abdest takode, selam.
joooj Moke, jesi naporan :) Koji bolan \'vasi\' \'nasi\'? Kritikujes fasizam a i sam dizes tenzije djeleci nas u nacionalne torove. Ma daj.
Kraljice izlazi iz te sotonske kućare
ah, cuj, istina boli ove sto se prepoznaju. nista ja slagao nisam. balkanci jesi seljaci. pogledaj vase politicare na tv. pogledaj one incidente po stadionima, neofasiste, vehabije. go seljak. pa oko toga se vecina obrazovanih i pristojnih ljudi sa balkana slaze sa mnom.
Moke, mojne motati okuke :) komentar ti je bio ok, ali si pred kraj uprskao, nazivajuci ih kvazi divljacima. Znas sta - cijela tema je bezze. Iskreno me boli cosak za nju. Idiotizam je, planirati sinu svadbu za 20 mio$ (novac poreznih obaveznika!!), dok London gori, dok studenti ruse i pale jer su im placanja za fax uduplali. Mislim da to sve govori o obrazu doticne.
haha nana Kraljica- komercijalista :-)
ne trazim ja da se iko slozi sa mojim komentarom, al mi nije jasno sto je izbrisan. svi se portali trude da budu pristojni, a sa-x brise normalne komentare, dok prostote i vrijedjanja ostaju.
Faljeniss i zighajl, dobro si rekao mora da te je arijevac škriparski napravio kad si tako pametan.
12 MILJA PRASTARE TEHNOLOGIJE ĆE IM ZAVALJAT ENGLEZI.TAKO SE POSLUJE S CRNČUGAMA,DAŠ IM ŠARENO STAKALCE DA SKAČU OD VESELJA.U OVOM SLUČAJU \"ŠARENO STAKALCE\" JE NEKAKAV HELIĆ ILI BROD IZAŠAO PRIJE 20 GODINA IZ MODE HAHAHA
Potpisao bi ti komentar da ima i trun iskrenosti u njenom gestu. Europa grca u ekonomskom mulju, gusi se u dugovima. Spasili su Grcku, trenutno Irsku. Portugal, Spanija i Italija su sledeci. Posto UK ne spada u clanice eurozone, queen je primorana da trazi spas izvan EU granica. Gledajuci na vanjsku politiku UK, pokazali su pravo lice. Ovo je muppet-show predstava i respekt je zadnje sto doticna zasluzuje. God shave the queen :)
@ja eto , prijatelju moj, izbrisase mi komentar, sasvim pristojan, sa preko 50 odobravanja, bez ikakvih ruznih rijeci....pa ti vidi.....ovdje samo psovanje prolazi izgleda
he heee dosli smo do krucijalnih pitanja - koke :) Sto se tice hijaba, kod nekih je lice pokriveno a ima i onih, gdje je lice otkriveno. To se nosi, tu negdje 50/50, kako koja. Abaye su uglavnom skovo sve na isti kalup, jedino ove sofisticirane, Iranke, one nose vise uz tjelo.