Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce ta Britanija vise izaći i ikardi negdje otići rodio bi se
Kraljica jedva dočekala.
Britanija ima da aebe sama unisti. Koliko god EU ima svijih negativnih strana mislim da im je bilo bolje da su ostali u EU i slusali tetu Merkel. Sad ce postati Trampove sluge i na to ce im EU debelo naplatiti za izlazak. Ne bi bio u kozi Britanaca narednim godinama....
Ta ce britanci bolje je u bosni
Elita je elita. Mnogima će biti gore, a Eliti isto. Nema više kolonija.
Sta Ambasador BIH misli o ovome ? Vrijeme je da se sastane sa kraljicom i Jonsonom i objssni im neke stvari
Ambasador BIH u Velikoj Britaniji porucuje da : kraljica ,jonson i parlament nađu kompromis i postuju demokratsku volju narods iskazanih na referendumu ,ali i da postuju zakone parlamenta i misljenje EU . Da se daj7 veca prava Skotima i Vrlsanim ,kao i pravo na samoopredeljenje .
Obezbijedite im Hepek da rijesi ove probleme:)
Imam dojam da Evropi bolje želi Putin nego Trump.
@.xyzq pa gdje neće biti. Čitav svijet strepi kad narancastog nešto uznemiri pa krene da twita. Ali sta i očekivati od nekoga ko spava sa porno glumicama, pa im prijeti i plaća šutnju.
Obojica zele da sjeebu EU sto je svakako dobro.
zaštita volje većine je rušenje demokratije? 🤔
@BitBosnjak Samo kod genocidnih Engleza ocigledno ( i kod nas nazalost...)
@BitBosnjak Fol je da većina ne želi izlazak sada, što se više puta pokazalo, ali ovi desničari su toliko zatucani da se boje sazvati novi referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Diktatura monarhije ? Field na aparatima. :D