Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idil na aparatima .
Hilafet nije na aparatima niti ce ikada biti ! Dron visoko leti, spijunski avion jos vise ali ima Neko iznad njih ko najbolje vidi i najteze kaznjava ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Ex-Efendija i ja se molim Allahu da pomogne Kurdima, Irackoj vojsci i prijateljima iz svijeta da uniste ISIL. Amin! Sta cemo sad. Sacekajmo jos jedno mjesec-dva da vidimo cije ce molitve biti uslisene.
Konačno ovom sranju od iDIL-a odlučili yebat nanu naninu ...!!! predviđam da ćemo do 1. maja i zaboravit šta je to IDIL. Sad samo budno pratit ove blentove što odozdo dolaze jer bježanija je već ozbiljno započela .....
UK da hoce mogli bi sami pobijediti IDIL, i to jako brzo. Pa to je drzava koja je pola planete kolonizirala, znaci da znaju ponesto o ratovanju :) Samo, nikome nije u interesu da se to dogodi brzo. Borbe treba da traju i da se broj pripadnika IDIL-a postepeno, dozirano, smanjuje. Treba ostaviti dovoljno vremena da stignu dobrovoljci iz zapadnog svijeta. Samo ne shvatate vi to ;) Ovi special forces se skoro uopce nece niti boriti, njihovo je samo da laserom "boje" ciljeve za pametne bombe (Hellfire i JDAM-s).
Ma njima da je u cilju , oni bi ih za dan porokali .. Bog zna ko se kroje iza onih fantomki .. Muslimani nisu sigurno ( nije u skladu sa Islamom ubijati neduzne )
kako je ovo snjesno samo pa osipam se ne mogu vise gledat ni slusat ove gluposti majke mi mile!
2000 britanskih vojnika je vrijednije nego 20000 mundžosa i vehabica zajedno.....živjela Engleska , Amerika i sve zemlje NATO-a...pokažite svinjama gdje je njihovo mjesto..a zatim se preselite u Ukrainu i spržite Ruske sluge
zašto.....kada na svijetu ne bi bilo svinja sa bliskog istoka i Ruskih zlotvora ..ne bi se imalo potreba za ratovanjem
iskrcavanje u...... tamo negdje al je iskrcavanje....
Trajace ovo vjecno...
Inace,Britanija je uz cioniste jedan od osnivaca Izraela..
povratna u crnoj vreci
Prije bi' rekao da je ovo Pomoc IDIL-u a ne protiv njih..... Zasto udarati na svoje placenike, koji bi mogli i Jordan da uniste?
nazad će da se vrati samo dron