Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se osjecate kad sletite na aerodrom i fino ima linija za EU građane koji samo brzo prođu prema izlazu i onda ima linija za ostale i morate čekati za ostalim. pa kad vam onaj na kontroli vidi pasos i procita muslimansko ima pa dođu još dvojica i sprovedu vas na detaljnje pretrage?
@LijepiHuso Glupost , ja kad putujem evropska bagra začepi eu prolaz torbama i prde smrde a ovamo samo gas.
@BokirSDA e ne znam. mene su svaki put vodili u stranu na pregled. jbga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH to je isto uradila ali ne grškom :)
Mnogo mi je draže da Britanija bude najmoćnija država Evrope nego Njemačka koja je uvjek bila neprijatelj BiH! To ne mogu shvatiti ovi koji žurno lete tamo da peru stražnjice..
@RPM Vidjeli smo nakon rata kako je djelovao Paddy Ashdown, britanac koji je bio visoki predstavnik u BiH, dok je on bio sve je bilo ok.. Amerika i Britanija su prijatelji BiH a Njemačka i Austrija su neprijatelji koji su nas i vojno napadali, iskorištavaju nas i sada u miru!
@RPM fino covjek reko ali bosnje previse glupe da shvate. sami pali sami se ubili
Nije to greskom