Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je jedno veliko zlo.Globalističko-masonska tvorevina.
Raspad EU zele: SAD - jer su im konkurencija u ekonomiji Britanija - jer se boje jake Njemacke Kina - jer im smetaju rigidni EU zakoni na uvoz robe i investicije iz Kine Rusija - jer im EU stalno prijeti ratovima, EU podrzava antiruske rezime u Ukrajini, Gruziji i Moldaviji Skandinavske zemlje - jer im EU ubacuje milijune migranata Turska - jer ih EU vuce za nos pola stoljeca ....
Farage je bio u pravu! Briselski pajtosi zele na svu silu zadrzati narod u EU, a jedan od nacina je naravno neprestana propaganda multimedijima i ispiranje mozga.
@sae540 Ti veze sa zivotom nemas, ali ozbiljno. Eto kad cujem takvo nesto, eto samo oko zajednicke monete znam da samo ponavljas slogane ispiraca mozgova. Pa kao prvo, minimalno 50% EU ekonomija nije nikada u startu trebalo preci na euro i euro da bi bio stabilan u citavom Schengenu mora imati podlogu, inace pati radnicka klasa, sto je i evidentno istocnije od Njemacke. Kao drugo, EU kao ekonomski savez ne postoji najmanje 30 godina vec se gura politizacija i centralizacija ka Briselu od 2007.
@sae540 Kada je to Britanija zamjenila Funtu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja bi da se Jugoslavija ne raspadne, doduše i prije 26 godina bi ali da ostanu u njoj sve republike...
vi bi da se hebete a da vam ne udze..ma ja
Ko ti kaže ko ti laže
E zato naš mudri narod kaže : " POSLIJE YEBAVANJA NEMA KAJANJA " . . . ! ! !
@samp1ta a nisam nikada !
@samp1ta nisam vucica..........al sam lavica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naivni engelzi pomislili da ce im biti bolje bez EU. desna propaganda im isprala mozak
za godinu dana će podrska uniji biti 70%. nakon što englezi skontaju da ih je trump izlevatio :)
pjesmica ili recitacija ? :) šta ćemo
ja sam pripremila pjesmicu :)
ha ! da bi da se.........a da ti ne udje.........e nemere