Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se Cecenija zeli odvojiti, onda Rusi urade ovo: http://www.grosny.ru/grosny-2000-1.jpg Ali kada Ukrajina ne da Istocnu Ukrajinu, onda se Rus buni? Dragi Rusi, pa zar mislite da su svi budala? Ja sam za potpunu ekonomsku blokadu Rusije i za osnivanje EU fondova koji ce finansirati pogodjene firme. Europska ekonomija je dovoljno jaka da pokrije ruske gubitke (Izvoz - Uvoz) u iznosu od samo nekoliko milijardi €. Sama Njemacka bi mogla, da hoce, finansirati absolutnu blokadu Rusijek. A radi zavrnutog gasa nece se niko smrznuti. Ima i drugih nacina za grijanje.
@sr_chavez 1. Engleska ne uvozi plin iz Rusije nego iz Norveske. SKOLUJ SE! 2. Mislis da se u roku od 2 dana ti zakoni ne mogu ukinuti???
@sr_chavez Pricas gluposti. Po cemu zakljucujes da mrzim sve pravoslavno? Mrzim SVE RUSKO, a to nema veze sa pravoslavljem. Zaboravio si oblik grijanja: STRUJA, koji je i najcisciji. I ja se grijem na struju, ako te vec zanima. Pricati da mrzim sve pravoslavno, samo zato sto ne volim ruse, svjedoci o tvom katastrofalnom mentalnom stanju. Je**o te Rus, a ti njega. Ko je vidio FAJDE od Rusa? Da je bilo FAJDE, niti bi se RASPALI 90ih, niti bi se sve Europske bivse Socijalisticke zemlje okrenule zapadu.