Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobili su je zbog prošlogodi[nje akcije u Libiji gdje su zaustavili krvoloka Gadafija u divljačkim rušenjima i masakrirma. Nakon bengazijskih protesta kad je Gadafi pokrenuo pogrom i istrebljenje svih svojih neistomišljenika, došla je EU i zaustavila tog monstruma.
Ma bravo, nama su pomogli kad su nas ge.noc.idaši ub.ija.li, pomogli su nam tako što ih je bolio ku*ac za nas, eto toliko o miru, uveli su nam još embargo na oružje, ma sve za mir, evo i ovu dejtonsku ludžačku košulju su nam dali sve zbog mira...
-goj mi se goj ...picurine moj ,