Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako nam se "posreći" da tupava amerčad izabere trampa, uz likove tipa redže i isila, ne gine nam istinski sukob civilizacija...možda bi bilo pametno počet tražit dunum-dva zemlje na kakvom istočnoindijskookeanskom atolu...
@commiemarshhal ovo su predstave.. uvode zajednicku vojsku i muriju za koji mjesec
@commiemarshhal https://youtu.be/TRetILyYgyo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Religija je,slicno kao komunizam, od dobre ideje, postala jedna vrlo ruzna praksa, koristena vise na sve ostalo nego ono sto je njena prvobitna namjena. I onda je postignut suprotan efekat od onoga sto propovijeda religija. Umjesto mira imamo rat u mnogim dijelovima svijeta zahvaljujuci religiji, umjesto jednakosti nejednakost, veliki broj zrtava, ispiranje mozga od strane ovih sa smijesnim kapama koje lice na kante za smece, itd.Slicno kao i komunizam. Od jedne odlicne ideje postalo najvece zlo
@fazer "Religija je opijum za narod" je jedna od najčešće parafraziranih izjava Karla Marksa.
Koliko sam skontao, ovaj se spremio dan ranije, hoda po gradu opasan eksplozivim i čeka sutra da se raznese? Kad bude praznik.
Stvarno su bosnjaci sramota za muslimane,kad ce oni negdje da se raznesu
Na kraju ga savladaju i skontaju da su kod čovjeka iz unutarnjeg džepa virile samo najnovije iPhone slušalice.
Kozojebi ne miruju.
Mozda je onaj radikalni jevrej hasid sto im vise oni bijele rese od molitvenih salova, a njih je pun Brisel sve brusaci dijamanata..
ako mu vire žice bježi od njega ili ga snajperom skinuti.
gluho bilo svijet pun ovih hajvana
Eh, i ti radikalni Budisti samo kreiraju probleme...
dok se ne zavrse izbori u americi s ovim nece prestati.
Pa jaro bolje da pokemone ganjas vec to sto cinis
Belgija da prizna genocid nad Kongom. Pobili su više od 10 miliona ljudi i sada bi da sprovode pravdu.
Leopold Drugi ukoliko se ne varam...do 30ih su drzali kao robove.Neka me kapetan ispravi :P
@TotalnoApolitican Da, u zološkom vrtu su držali crnce kao životinje. E to je ta civilizacija. Čuvena njegova, moram da uzmem dio afričkog kolača.
Možda samo čeka curu da je zaprosi šta ste namah digli frku :D :D
romantika s bombom ispod kaputa.
@MinayashiNakitu hahah pirotehnika. Romantični vatromet a možda i ne bude jer samo sumnjaju da ima bombu nisu potvrdili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)