Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nisu podržali demokratski izabranu vlast u Egiptu već čifutsko-američku vojnu zavjeru koja traje i dandanas
Zguzitee erdogana lealealealee
ovo i jeste trebalo Turskoj... Nekako imam osjecaj da je ovo Erdogan i planirao nakon serije bombaskih napada koje su destabilizirale zemlju.. Sad su krtice izasle na povrsinu i sve ih je rijesio jednim metkom... kako god, cestitam Turcima, ovako se brani i voli drzava..
@tarzanbegovic tvoj vokabular i stil pisanja rijeci govori da si završio samo osnovnu skolu, a komentarises jednog sultana e tugo.
ovo mi sliči kao kad kladioničak kaže 'mogu li se kladiti kad se utakmica završi'. što niste odmah reagovali i to kazali a ne čekali ste ishod događaja pa onda se svrstavate uz pobjednike- NAROD TURŠKE.
Babo Erdogan da zatrazi opet azil u nemackoj,mozda mu mama Merkel ovog puta dozvoli,vojska Turske ga nece !
aparata povoljno
.....logičan potez brisela........međutim, sada erdogan postaje jači nego ikada, otvara mu se prostor za obračun sa svim neistomišljenicima i protivnicima... ....pitanje veliko kuda će sve to odvesti tursku......
Кад човјек види лобање Турака који су за ЕрДрогана, јасно му је да је прогрес једини пут Турске.
pati djikane samo pati... eto ti Turaka opet pred Beograd hahahaha prc