Traže uvođenje moratorijuma
0
Brisel osudio pogubljenje bombaša u Bjelorusiji
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ti ala.ha na rinuka od Vlaha
Lukašenko se nasikiro strašno.
zASTO SE TAKO NE BUNITE KAD U AMERICI NEKOG NA ELEKTRICNOJ STOLICI POGUBE? tADA NE SMETE DA PISNETE, MANJI STE OD MAKOVOG ZRNA.
@chico Imaju krvave ruke u borbi protiv VLASINA i ostalih bradonja.
A smije li ovako kritikovati kada se u Americi izvrsi smrtna kazna?
INAČE, LUKAŠENKO MI SE GADl, ALI ZA OVAJ POTEZ SVE ČESTITKE !!! NEMA LJUDSKIH PRAVA ZA UBlCE, TJ ZA ONE KOJI TA ISTA PRAVA P0KAKE. NARAVNO, TREBA SE ČVRSTO DOKAZATI DA SU TO I URADILI DA BI IH SE KAZNILO. A VALA, JA BI ZA SILOVATELJE I UBlCE OSNOVO POSEBAN ZATVOR (U SIBIRU NPR), PRINUDNI RAD, I DOŽIVOTNA ROBIJA BEZ MOGUĆNOSTI POMILOVANJA. NIJE NI TO LOŠE :)
Šta ona ovako glupa ima pričati o ljudskim pravima kriminalaca. Kakva borba za ljudski dignitet za one koji se pi*šaju na to. Prvo za šta se ona treba boriti jeste da im se ukinu sva ljudska prava. To je prvo što treba napraviti, a onda se prema njima odnositi na način da najprije sve prožive na svojoj koži što su drugima nanijeli, pa tek onda smrt. Svaka čast Bjelorusi, to je pravi zakon, po mjeri poštenog čovjeka, a ne ove ku*ke iz Brisela.
Koje licemjerstvo, brinu za jednog pogubljenog, a krvave ruke imaju svuda po svijetu sa mamom im Amerikom